Ancki Strandberg

Apporteringsinternat i Sankt Anna
I fredags drog Aya och jag iväg till Sankt Anna för att vara med på ett apporteringsinternat hela helgen. Lotta Byström och Helene Pettersson. Det var en helt fantastisk helg. Så härligt att komma iväg och träffa nya människor och träna för någon man aldrig tränat med tidigare. Vi åt middag på fredagskvällen och lärde känna varandra lite. På lördagen var vi 7 ekipage som tränade för Lotta på förmiddagen. De andra 7 tränade för Helen. Vi fick träna på närsök, markeringar och dirigeringar. På eftermiddagen tränade vi med vilt för Helen. Upplägget passade oss perfekt. Jag var så nöjd med Aya !!! Det skulle bli regn på lördagen, men det kom inte en droppe.

På natten blev det åska och regn. Vi vaknade klockan 2 av att Aya spydde. Hon var orolig och ville ut. Hon hade diarré och där gick vi omkring en stund i regnet.

På söndagen tänkte jag att Aya nog inte klarar så mycket. På förmiddagen blev det Walk up med 4 ekipage i varje grupp. Det blev bara 2 apporter per hund. Perfekt för oss och det fixade hon jättebra. Efter lunch blev det en tävling. 3 ekipage i varje grupp. En minnesmarkering, en dirketmarkering och en dold linje. Vårat lag kom på 2:a plats. Aya fick ta dirigeringen. En skjutapport låg till höger och hon skulle rakt fram över fälten och upp på en berghäll. Det var nog den bästa dirigeringen som hon har gjort. En väldigt rak linje fram till bergknallen när hon svängde lite till höger. Blåste stopp och visade vänster och där låg bollen. Jag blev alldeles varm i kroppen av glädje. Många berömde oss för dagens bästa dirigering !!!! Den kan jag leva på ett litet tag !!!!

Lotta och Helene var superbra. Man kände sig lugn och harmonisk och det betyder så mycket. Alla var på olika nivåer, men det anpassade dom jättebra för varje individ. Jag hade superkul !!!!

Hoppas att vi kan dra ihop ett gäng och åka dit och träna en helg. Stället är jättefint och det är superbra markering runt omkring. Tillåtet att skjuta. Dom har supergod mat och värdparet är väldigt trevliga !!!!!
 
 
 
 
 
Det här är hela gänget och i bakgrunden ser man huset som vi bodd i