Ancki Strandberg

Aya´s debut på WT (C-prov) mm
 När husse och matte var i Costa RIca så fick Agnes och Aya bo hos Melinda och Pelle i 3 1/2 vecka.

 Varje dag fick Aya leka med 3-åriga Pirat. Dom gillade varandra skarpt. När vi kom hem åkte Aya och jag på WT i Slycke. Jag blev överraskad att Aya klarade av att gå fot och ha så bra stadga. Vi lyckades få ihop 86 poäng (max 100 poäng). Vi kom på 8:onde plats av 28 startande. På dom fem rutorna fick vi 20, 11, 18, 17 och 20 poäng. På ruta 2 trodde jag nog att hon skulle spika dummyn. Det var ju den lättaste av dom alla. Hamnade nära och väldigt synligt !!!!! Hon kanske blev nochalant när den markeringen var så lätt. På fotgåendet innan så satt en kvinna på en leksaksgris som skulle vara en störning. Och det var det ju.... Därav poängavdrag !!!!
Nu får man alltså starta i öppen klass. Men vi väntar nog med det ett tag !!!!
Igår var vi på Bruksan och tittade på några vänner som tävlade i Rallylydnad Mästarklass. Melinda tävlade med Pirat och Agnes blev så glad när hon fick se Melinda och Pelle. Ja, Pelle framför allt !!!!! Då förstår man hur bra dom trivdes hos dom.
Cathrine med Twix. Det är söta Vexla som sitter i buren och Saga med apporten.

Cathrine  (Agnes uppfödare) tävlade också i Mästerklass med Twix. På 2:a tävlingen fick dom CERT. Mellan varven åkte Gunilla och jag med våra hundar till kohagen för att träna.
Glada, spralliga Agnes !!!! Så lycklig att få vara med idag !!!!
 
 Aya den lilla galningen !!!!!
Gunillas fina tjejer Tia och Älva !!!!

När tävlingarna var slut åkte Cathrine och jag till hagen vid Borgs kyrka för att träna en stund. Efteråt stod vi länge och pratade och det började bli kallt. Det var fantastiskt roligt att träffa henne och hundarna !!!!! Vi hade lite prat att ta igen !!! Vid 20:45 drog hon hemåt till Vetlanda.

Idag åkte Bosse och jag till Djurön. Agnes skällde på något och när Bosse tittade vad det var så hade Agnes tappat sin boll en halvmeter från denna huggorm och hon ville inte plocka upp den där. Vilken tur att vi fick hjälpa henne med det och att hon inte blev biten. Tror nog att ormen fräste åt henne när hon satte fram nosen.