Ancki Strandberg

Aya under utredning
Idag har vi fått provsvar från SVA i Uppsala att det inte var lungmask. Det var ju skönt !!!!! Men vi vet ju inte riktigt var det var hon hade. Vi var hos veterinären igår igen för att hämta ett veterinärintyg som vi behöver när vi avbokar lydnadstävlingen på tisdag. Hon tyckte att lymp knutarna gått ner betydligt sen i måndags. Aya har svarat bra på medicinerna och hon är mycket piggare nu.

Det tråkiga är ju att vi inte är 100% säkra på att hon inte hade något som smittar. Så ni som var med på Bollykursen bör vara försiktiga med att dela dummys med andra och inte leka med andra hundar i 10 dagar från i söndags. Eftersom Aya nyligen löpt så förstod jag inte att hon var sjuk förrän vi hörde att hon inte kunde skälla.

Här kommer några bilder från Bollykursen som Annelie har tagit. Vi betalar dessa bilder genom att sätta in pengar till Cancerfondens insamling "Apportera för livet" !!!!

 
 
 
Ibland hade hon full fart......
 
 
Men det såg också ut så här.... Aya inte sugen alls.... Då jag förstod att det var något som inte stod rätt till så korrigera jag inte henne när hon gjorde fel. Det får vi ta när hon är frisk igen !!!!!

 
Även om det inte blev som jag hade tänkt så var det otroligt lärorika dagar !!!!! Ska bli så roligt att sätta igång med träning !!!!!