Ancki Strandberg

Året som har gått
 
 
 
När det gäller hundarna så har 2016 bjudit mest på roligheter av olika slag. Båda har i det stora hela varit friska och det är det viktigaste. Agnes är pigg och glad hund på gamla dar. Hon verkar inte ha något ont av spondylosen i ryggen eller artrosen i tassarna. Hon har faktiskt mått väldigt bra det senaste året om man jämför med tidigare år. Än så länge har vi haft tur denna vinter som inte bjudit på många minusgrader. Agnes har fått använda sina sockor en enda gång. Så för hennes skull så önskar jag en mild vinter !!!!

Aya har utvecklats och lärt sig både det ena och det andra. Matte också för del delen då vi har gått lite kurser både i apportering och i lydnad under året. Lydnad tränar vi inte så flitigt men jag har bestämt mig för att gå kvar hos Ingela och köra på lite kontinuerligare i vår !!!! Apportering tränar vi mycket oftare. Tycker det passar lite bättre då jag tycker det är bra att dom rör på sig när det är lite kallare. Vi har ju ingen snö heller så det är bara att köra på !!!!

I tisdags hade vi avslutning på kursen som vi går hos Anncharlotte. Vi var hos Elisabeth som la upp roliga övningar som vi aldrig gjort tidigare. Den första övningen har vi nu gjort vid 3 träningstillfällen. Idag gick det riktigt bra !!!!! Nu kan vi köra stoppsignal och inkallningsignal i samband med att hon vet att det finns dummysar att hämta !!!

Nu hoppas vi att det kommer att bli ett händelserikt 2017 för oss och för våra vänner !!!!!