Ancki Strandberg

Aya 5 månader och friskförklarad
 
Idag blir Dellen-kullen 5 månader. Tiden går ruskigt fort och dom växer så det knakar. Aya ligger på 18 kg nu och hon har tappat alla mjölktänderna. Så skönt !!!!!

Aya var på återbesök till Norsholm i fredags och tog röntgen av baktassen för att se om det hänt något med tillväxtzoonen. Men det syntes inga förändringar. Hon blev friskförklarad och jag får återkomma om det kommer tillbaka. Dom sista dagarna var ganska jobbiga då hon inte fick utlopp för sin energi. Nu får hon springa lös på tomten, men inte leka med Agnes. Och vi tar koppelpromenader några dagar till.

I onsdags fick Aya ett prova på pass i specialsök. Det som Agnes och Älva gjorde för någon månad sedan. Det tog ju inte lång stund inte hon fattade vad det gick ut på.
 
Innan valpkursen träffades Annelie och jag för lite fotosession i Abborreberg. Både Aya och Sky fick testa på kråka. Det var 6 veckor sen sist så jag ville gärna checka av igen och inga problem alls. Hon bär den så stolt och fint. Det var nog bra att hon fick jobba lite innan kursen så hon kunde ta det lite lugnt. Många bra övningar fick vi med oss hem.
 

Aya i fredags innan vi for till Norsholms Djursjukhus fortfarande i koppel.
När vi kom hem fick hon springa på tomten. Lyckan var total !!!!!!
Här har vi preparerat banan för sök som vi fick låna av Susanne. Får nog byta ut lite dofter till något mer intressant. För här hemma var det inte alls lika roligt. I alla fall inte denna gång.
Nedan är bilder som Annelie tog i Abborreberg !!!!!