Ancki Strandberg

Aya 8 månader och Melie 10 år
 
 
Igår blev Aya 8 månader och det firade vi med att åka till Markgärdet och träna med vilt tillsammans med Ewa och Bossman. Sen var vi ute och simtränade i det kalla vattnet. Vid 2-tiden åkte vi till Abborreberg för att träffa alla barnbarnen innan Melies födelsedagskalas. På kvällen fick Melie och Gina följa med hem och sova över.
 
Nu kommer lite blandade bilder med händelser från den senaste veckan....
 

I måndags åkte vi på träning med Annelie och Sky vid Yxbacken.
 
Aya påminner ofta om Agnes när hon var lite yngre.....
Här tränar vi i Abborreberg med husse !!!!!
 
Aya på 8 månaders dagen !!!!! Hon var riktigt duktig i söket efter vilt. Hade fint grepp och fina avlämningar utom en liten liten kaja som det blev lite rullning och tugg på. Såna väntar vi nog med till hon blir lite större. Det är så roligt att ha en hund som är spontan på vilt. Hon är en liten arbetsmyra men går inte upp i varv när hon får jobba utan kan hålla fokus. Nu har vi börjat att lägga in störning på dom saker vi tränat på ett tag. Ibland har Agnes och Husse varit med på träning och ibland barnbarnen. Det gäller att nypa sig i armen så att man inte går för fort framåt.
 
Melie tyckte att denna bild på Wiktor och Ewa var så fin !!!!!! Jag håller med !!!!! En glad och duktig Bossman !!!!
Våra finaste barnbarn !!!!!
Som ni ser så mår Agnes förträffligt bra. Hon är pigg och glad och tycker det är himla roligt när vi hittar på något skoj !!!!!!