Ancki Strandberg

Flocken har utökats
ja tillfälligt i alla fall..... Vi har haft AnnCharlottes Ina här sen i fredags och ska vara ett par dagar till. Sen kommer hon förhoppningsvis i februari igen. Jag är så glad för förtroendet att få ta hand om henne. Hon är så lätt att ha och kommer så bra överens med Agnes och Aya. Ja, Aya är ju speciellt glad förstårs !!!! Aya är världens kelgris. Men Ina är ett strå vassare. Hon är fruktansvärt go den lilla tjejen !!!!! Bosse är också förstjust i henne !!!!! Det är så roligt med tre för då blir det en flock. Att se hur dom kommunicerar och med varandra är så intressant att beskåda. Om jag inte hade jobb så skulle jag gärna ha fler än 2 hundar.

 
Ina, Aya och Agnes !!!!
 
 
Aya och Ina blev snabbt kompisar
 
 
Fina Ina !!!!
 
 
Ina igen.....

 
Ina och Aya i full fart !!!!
 
 
In the bed in the morning time.....
 
I lördags fick Aya och jag komma och träna lite inomhusträning med Älva, Tia och Gunilla. Nyttig träning i ny miljö. Tack för att vi fick komma !!!!!
 
I söndags var det dags för Unghundsgänget att träffas och denna gång hyrde vi Annas Hundlya i Åby. Så skönt det var att träna inomhus. Många nyttiga övningar och den här gången utökades svårigheterna ett snäpp. De var så duktiga !!!!!
Jag hade tänkt att lägga ut några filmer här. Men det vill sig inte idag.