Årets sista tävling

Igår debuterade Aya på officiell tävling i lydnadsklass 2. Samma plats, domare och tävlingsledare som förra gången då det var inoff tävling. Den här gången hittade inte Aya till rutan så där blev det en fet 0:a. I övrigt så det ut så här:
 
Platsläggande                9,5   Nosar Jag är väldigt nöjd att Aya låg kvar då hunden bredvid satte sig upp och sen förflyttade sig framåt.
Fritt följ                          8 Släpper ngt, nossar, tappar pos. i språng.
Läggande                       7.5 Fint ligg, nosar, sitter före
Inkallande                       9 Slarvig avslut
Sändande med ställande  0 Hittar inte rutan
Apportering                     7.5 Slarv i upptag, rullar i mun
Fritt hopp över hinder        10
Fjärrdirigering                   9 Flyttar sig ngt lite, avslut
Helhetsintryck                  9 Trevligt ekipage, Bra samarbete.

Det blev 149,5 poäng. Alltså ett 2:a pris och 3:dje plac. av 11 startande. Det hade varit skönt att gå vidare till nästa klass inför nästa år då det kommer att bli nya regler. Så det var synd på rutan. Tyvärr var det många hundar som hittade rätt till rutan igår. Jag är ändå väldigt nöjd då hon hade en härlig attityd genom hela programmet.

Anncharlotte och Markus åkte på semester till Kanarieöarna i onsdags. Snacka om att Aya blev glad när jag kom hem med Ina. Även Agnes tycker det är lite kul när det händer lite nytt och blir leksugen med Aya.

I fredags var jag ledig och passade på att ta med mig Nikon ut för att fånga dom sista höstfärgerna och det var så vacker frost denna dag också.

 
Aya och Fina Ina !!!!!!

 
 
 
Agnes och Aya


Den ena farligare än den andra !!!!!! Men de har så roligt ihop !!!!!!