Ingen kennelhosta hos oss

För er om varit oroliga om vi har kennelhosta kan vi meddela att AC skickade in avföringsprover på Ina och det visade sig vara lungmask och det smittar inte. Nu är hon avmaskad och därmed behöver ingen oroa sig för att träffa oss. 

 
I onsdagskväll förra veckan fick jag åka in till akuten då jag hade magsmärtor. På röntgen såg dom att jag hade en ganska stor gallsten som satt fast i gallgången och hade blivit inflammerad. Alla sängplatser var fulla men dom ville inte skicka hem mig. Framåt morgonen hittade dom en plats åt mig på avd. 10 i väntan på operation. Jag låg med dropp i 4 dagar. I lördags kväll blev en läkare extrainkallad för att bara göra min operation. Dom tog bort en gallsten som var ca 2 cm och även gallblåsan. Det blev en öppen operation då det var så inflammerat. Jag tog min första promenad igår efter 1 veckas uppehåll. Det var betydligt jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Jag började jobba några timmar idag. Bosse har varit helt fantastisk som tagit hand om våra underbara hundar. I helgen fick Agnes vara hos Kicki och Lennart och Mikaela som tog hand om Ina och Aya när husse var borta.
 
 
När Ina kom till oss för 1 månad sedan kunde inte Aya springa ifatt henne. Idag gör hon det !!!!!! Dom hänger ihop hela tiden och det är ju skönt för Agnes som bara vill strossa omkring !!!!
 
 
 
 
 

Träning och trevligt umgänge

Det är hur roligt som helst att ha Ina hos oss !!!! Aya och Ina har verkligen funnit varandra !!!! I början var det mycket lek men nu är det lugnare på den fronten. Dom har blivit så vana vid varandra att dom inte alltid måste leka. Dom har varit med mig på jobbet och då har dom varit så himla lugna och ordentliga !!!!

Förra helgen var vi hos Gunilla och tränade !!!! Älva och Aya fick ett stort sök med and, duva, kråka, råka, fasan och kanin, De var båda så himla duktiga !!!! När vi tränat färdigt så blev vi lite spralliga och båda gick runt med varsitt vilt och det finns ingen som helst tendens till dominans utan dom är bara så trygga och glada. Sen bjöd Gunilla på våfflor i stugvärmen.

Den här helgen hade vi bokat träning hos Ewa på Lönö och idag skulle det vara unghundsträning. Men jag fick tacka nej till båda då vi eventuellt kan ha kennelhosta i vår flock. Men vi kunde ju träffa Gunilla om hundarna hade sina egna dummysar !!!! Så idag träffades vi i Klinga. Solen sken och vi hade så mysigt !!!! Vi hade Bosse som kastare och Gunilla hade bössan. Älva och Aya fick köra markeringar ihop. Lätta för Aya och svårare för Älva. Sen fick Agnes hämta några markeringar. Hon var övertaggad till tusen !!!! Skakade hela hon innan hon fick komma iväg på första !!!!! Ett riktigt energiknippe är vad hon är. Synd att hon måste ta det lugnt för sin artros i tassarna och spondylosen i ryggen för hon tycker fortfarande att det är så roligt att träna.

Sen fick lilla Tia träna lite linjetag. Hon har så fin stadga den lilla bruttan !!!!Det är inte lätt att få till bra bilder på tre hundar....

 
Men ibland ser det skapligt ut !!!!

 
Ina och Aya har blivit riktiga kompisar nu !!!!
 
 
Ina har bra balanssinne !!!!

 
Några bilder från förra helgen....

 
Gunilla och Älva

 
Första gången Aya hämtar råka eller kanske var det korp?

 
Änder är nog hennes favvo fåglar !!!!

 
 
Några bilder från dagens träning i Klinga där Agnes och Tia får vara models !!!!!

 
Agnes "Pärlan" Apanson
 
Inte kan man tro att Agnes är 9 år och har sina krämpor !!!!

 
Fina Tia

 
 


Visa fler inlägg