Träning inför kommande prov

Nu har vi legat i och tränat i lagom dos. Det var B-provs träning hos Ann-Charlotte i onsdags. Det gick bra !!! Första landmarkeringen såg hon inte nedslagsplatsen och letade där dom andra fått sin andra markering. Men hon letade på fint och hittade duvan. Andra markeringen inga problem. I söket fick hon plocka in 6 vilt av 7. Där fick hon störning av dom som körde ÖKL och gjorde sina linjer med skott i närheten av söket. Men det störde inte Aya. Vattenmarkeringarna en lång och en kortare fixade hon galant trots att det är en kraftig nerförbacke ner till vattnet.

Igår tränade vi med Annette och Greta. B-provs upplägg såklart !!!! På en del av viltet fanns det en hel del spyflugor. Men dom tog allt utan problem.
Dessa bilder är från en annan dag då vi tränade med Annelie och Sky. Annelie är det som tagit bilderna.
 
 
Foto: Annette Wennberg
 
 
Foto: Annette Wennberg
 
 
Foto: Annette Wennberg. Tack för att du höll i Nikon !!!! Det gjorde du bra !!!!

 
Min älskade Aya !!!!! Så mycket kärlek du ger !!!!!

 
Fina och duktiga Greta !!!!!

 Idag har en ny stjärna tänts på himlen

Vår högt älskade Agnes fick somna in idag. Efter en dryg vecka med försämrat hälsotillstånd för varje dag blev det för tufft att låta henne lida mer. Vi fick aldrig någon diagnos på varför hon hade ont då alla prover visade att det såg bra ut. Vi har bara våra teorier. Vi ville inte låta henne gå igenom fler undersökningar då hon var i för dåligt skick imorse !!!!! Det gick så fort !!!!! 

Herregud vad vi kommer att sakna dig !!!!! Din svans som alltid viftade när vi var ute på promenad, eller när vi tränade tillsammans. Ditt prat och ditt skratt varje gång vi kom hem. Jag saknar ord för vad jag känner just nu. 

Tack för alla år vi fick tillsammans med dig. Allt som jag fick lära mig tillsammans med dig !!!!! Vi älskar dig !!!!!

 


 
 
Visa fler inlägg