Kurs för Lisa Falck mm

I torsdags hade vi kurs i Solberga för Lisa Falck. En mycket givande eftermiddag där fokus låg på närsök. Vi hade två områden med dummysar och vi utökade svårigheter och störningar allt eftersom. Skickade hundarna på tvären över ett stort dike. Avslutade på markeringar i ett snår. Aya vill gärna springa runt och hitta bättre väg in. Så det får vi fortsätta att träna på. Efter kursen hade Annelie fixat en höstgryta som vi intog i värmen hos Gunilla.

På fredagen träffade vi Annelie och det blev lite viltträning. Så blev det även på lördagen då vi tränade med Yvonne, Sonja och Veronica. Jag ville ha kanin och and i snårig terräng. Något som Aya behöver träna på.
 
Idag träffade vi Svejdan och Yvonne och idag blev det både memorys, markeringar och lite dirigeringar. Jag kände att det blev lite mer noggrannhet idag. Ett mycket lyckat pass.

Det har varit soligt och fint väder alla dessa dagar. Bästa dagarna vi haft under hela oktober.
 
Min fina tjej !!!!
 
Här kommer Aya med gåsen. Hon bar omkring den så stolt !!!!!
 
 

Aya klubbmästare i Lydnadsklass 2

Idag debuterade Aya i Lydnadsklass 2 på Söderköpings BK. En inoff tävling där hon fick ihop till ett 1:a pris och blev också 2016 års Klubbmästare i LK 2. Ingen nervositet utan bara en härlig känsla !!!! Är lite extra glad åt fria följet som kändes super idag !!!!! Rutan är vi inte riktigt klara med än !!!!! Och hon var lite orolig på platsen. Lite extra blött i backen idag. Men vi hade sån tur ändå.... när alla tävlanden var klara så öppnade sig himlen och regnet öste ner !!!!! Det var en lyckad tävling med härlig stämning !!!!!

 
Är så stolt över min lilla pärla !!!

 


 
Visa fler inlägg