Storm på besök

Söndag förmiddag åkte Aya och jag till Drömgruvan för Nkl träning med Annette och Svejdan. Vi la ett roligt sök som var brett och ganska stort. Söket gick ut på en udde där vi la and och trut vid vattnet. Och det gick över sankmark och lite upp på en kulle där det var torrt och varmt. Där låg kanin bakom en sten. Vi började med enkelmarkeringar och sen en markering på vatten. Sen fick dom plocka ett antal vilt i söket och sen få en till markering på vatten och sedan fortsätta med söket. Jag tycker Aya, Greta och Messi var jätteduktiga. Alla hade väl någon liten grej. Men i det stora hela gjorde dom ett suveränt bra jobb. Jag jobbade lite mer med fotgåendet den här gången då hon blir lite yvig runt benen. Men vilken stadga hon har. Hon plockar allt vilt men blir lite trött mot slutet. Men idag fick hon faktiskt plocka in alla 8 i söket. Lite fika och vila och sen körde Greta och Aya lite passivitet när Svejdan kastade några vattenmarkeringar till Frode. Det gick ju bra det också !!!!! Så nöjd med dagen.

När jag var på väg hem fick jag meddelande från matte till Storm, Aya´s bror som bor i Umeå. Hela famlijen var på väg till Göteborg och undrade om vi hade tid för ett besök. Det kan man bara inte missa. Så det blev att snabbt packa bilen, handla och åka iväg till Markgärdet där det passar så bra att låta dom träffas och där kan dom smidigt ställa upp sin husvagn. Dom kom vid 5-tiden och åkte hem idag vid 1-tiden.

Det blev fantastiska timmar. Så roligt att träffa Storm. Han gör skäl för sitt namn !!!! Dom hade så roligt tillsammans. Mycket bad och lek blev det i dagarna två.

 
 
 
Jag lägger mig på dig en stund syrran !!!!!
 
Så söta dom var tillsammans !!!!!
 
Och ibland lite mindre söta....

 
Lek långt in på kvällen !!!!! Medans vi andra åt gott och hade massor att prata om !!!!
 
Glädjen var stor när dom fick träffas idag också....
 
 
 
 
 
Agnes trivdes också med sällskapet. Alltid någon som brydde sig om henne också.
 
Jätteroligt att ni kom och hälsade på. Vilken överraskning !!!! En bra början på min semester !!!!! Tack Jenny, Micke, Minna och Jonte !!!!!