Aya har varit på Djurön mitt favoritställe

Nu får dom turas om Agnes och Aya att fara iväg på aktiviteter. I veckan var Aya på stadspromenad ihop med Annelie och hennes Sky som är 8 dagar äldre än Aya. Nyttigt att träffas utan att dom får leka !!!!!

Igår fick Agnes följa med och träna apportering på Goldenklubbens träff i Klinga. Det var bara 4 personer som dök upp, men desto fler hundar. Vi fick till ett väldigt bra träningspass med alla hundarna i ett par omgångar. Agnes är "lite för mycket" fortfarande men jobbar suveränt när hon får jobba !!!!

Idag var det Aya´s tur att följa med på äventyr. Vi träffade Annelie och Sky på Djurön !!!! Dom fick en kort promenad i koppel. Vi satte oss och fika. Sen fick dom röja en liten stund. Sen fick dom sitta hos oss när vi åt upp gårdagens smarriga smörgåstårta från Annelie´s födelsedag !!!! Vi drog iväg till ett nytt ställe på Djurön koppel på, lite lek, och avslutningsvis koppel på !!!!!
 

Sky bjuder upp till dans.....
 
Aya 14 veckor
 
Tjohoo
 
Ikväll fick jag besked att Aya kommit med på Goldenklubbens valpkurs som börjar om 2 veckor. Kursen ska hållas här i Lindö. Nära och bra !!!!!!
 
#1 - - Annelie:

Härlig dag ! Både nöje och nytta, go fika!!