Det har varit en lugn månad

Aya har fått minimalt med träning i nästan 1 månad tack vare att hon löpt. Inga skott under denna tid sen vi var hos AC den 12 maj och det blev lite för mycket för henne då. Vi kunde inte vara med på Virå Open Retriever Event då hon var mitt i sitt löp. Men vi fick alla pengar tillbaka. Något unghundsderby blir det inte för oss då det ligger för nära löp. Det är så när man har tik att man ligger lite efter. Sen får man hoppas att hon inte kommer in i löpkoma.

Förra helgen började vi så smått med träningen ihop med Gunilla och hennes Älva och Tia. Idag for vi iväg till Sörjön för träning ihop med Berta och hennes lilla Luva. Det blev två effektiva pass för dom. Första passet var för sig med skott på vattenmarkeringarna. Det var inga problem idag. Hon tittade på skytten och sen direkt ut på ön där lilla plastanden hamnade innan. Sen fick hon ett par markeringar på kuperad terräng på land som gick sisådär. När Luva var klar så tog vi en fika innan nästa pass. Då fick båda komma ut samtidigt och vi gick ner till andra sidan om vägen där vi stod på varsitt ställe och kastade markeringar åt varandra. Det gick superbra !!!! Aya är lugn och fin i passitivet och stadgan är det inget fel på. Det blev ett väldans bra avslut med ett långt linjetag ut på ett fält. Där sprang hon snabbt ut, snabbt upptag och snabbt in till matte. Är mycket imponerad av dessa unga tikar !!!!! Tack Berta några fantastiska timmar i skogen !!!

 
En underbar bild på Aya !!!!! Foto: Gunilla Hemström
 
 
Gunilla och Älva !!!!
 
Sörsjön idag !!!!!
 
Lilla Luva tittar fram !!!!
 
 
 
Efter arbete fick dom gå lite jaktfot och fick lite störningsmarkeringar vilket dom klarade galant !!!! Man gör inget utan mattes tillåtelse !!!!

 

 
Är så nöjd med Aya idag !!!!!!