Träning och trevligt umgänge

Det är hur roligt som helst att ha Ina hos oss !!!! Aya och Ina har verkligen funnit varandra !!!! I början var det mycket lek men nu är det lugnare på den fronten. Dom har blivit så vana vid varandra att dom inte alltid måste leka. Dom har varit med mig på jobbet och då har dom varit så himla lugna och ordentliga !!!!

Förra helgen var vi hos Gunilla och tränade !!!! Älva och Aya fick ett stort sök med and, duva, kråka, råka, fasan och kanin, De var båda så himla duktiga !!!! När vi tränat färdigt så blev vi lite spralliga och båda gick runt med varsitt vilt och det finns ingen som helst tendens till dominans utan dom är bara så trygga och glada. Sen bjöd Gunilla på våfflor i stugvärmen.

Den här helgen hade vi bokat träning hos Ewa på Lönö och idag skulle det vara unghundsträning. Men jag fick tacka nej till båda då vi eventuellt kan ha kennelhosta i vår flock. Men vi kunde ju träffa Gunilla om hundarna hade sina egna dummysar !!!! Så idag träffades vi i Klinga. Solen sken och vi hade så mysigt !!!! Vi hade Bosse som kastare och Gunilla hade bössan. Älva och Aya fick köra markeringar ihop. Lätta för Aya och svårare för Älva. Sen fick Agnes hämta några markeringar. Hon var övertaggad till tusen !!!! Skakade hela hon innan hon fick komma iväg på första !!!!! Ett riktigt energiknippe är vad hon är. Synd att hon måste ta det lugnt för sin artros i tassarna och spondylosen i ryggen för hon tycker fortfarande att det är så roligt att träna.

Sen fick lilla Tia träna lite linjetag. Hon har så fin stadga den lilla bruttan !!!!Det är inte lätt att få till bra bilder på tre hundar....

 
Men ibland ser det skapligt ut !!!!

 
Ina och Aya har blivit riktiga kompisar nu !!!!
 
 
Ina har bra balanssinne !!!!

 
Några bilder från förra helgen....

 
Gunilla och Älva

 
Första gången Aya hämtar råka eller kanske var det korp?

 
Änder är nog hennes favvo fåglar !!!!

 
 
Några bilder från dagens träning i Klinga där Agnes och Tia får vara models !!!!!

 
Agnes "Pärlan" Apanson
 
Inte kan man tro att Agnes är 9 år och har sina krämpor !!!!

 
Fina Tia

 
 


#1 - - Anonym:

Jätte fina bilder!

#2 - - Annelie:

Härliga dagar, håller tummarna att det inte blir långvarigt med hosta!!